Шановні власники (співаласники) багатоквартирного будинку

 

ТОВ « Олевське орендне підприємство теплових мереж»  повідомляє,  що  до початку осінньо-зимового періоду  мешканці  багатоквартирних житлових  будинків   зобов’язанні  самостійно за власні кошти виконати заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду. Це -  роботи по утепленню системи водопостачання,  водовідведення  у Ваших  підвальних приміщеннях, а також засклити віконні пройоми ,  закрити  двері , які ведуть в підвальне приміщення, прибрати підвал від сміття,  так як  дані роботи  підприємство не надає.  На даний час підприємство надає  послуги  тільки з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  і обслуговує  внутрішньобудикові  мережі  централізованого водопостачання і водовідведення  у тих багатоквартирних  будинках які обрали нас, а також постачає  пару та гарячу воду для  бюджетних  установ в м. Олевськ.

      Про ситуацію комунального підприємства на даний час.  Підприємство  має тяжкий  фінансовий стан  зв’язку із тим,  що мешканці багатоквартирних будинків  які є споживачами  комунальних послуг  не своєчасно оплачують дані  послуги, є такі  що взагалі  не платять.

  Ця проблема існує кожного року,  але під час карантинних обмежень заборонено притягати боржників до адміністративної відповідальності ,  що призводить до зростання   заборгованості  за комунальні послуги   в розмірі 311тис. гривень  станом на 01.09.2021р.,   також підприємство має не відшкодовану різницю в цін тарифів  за 2010-2021роки  з державного  бюджету  в сумі 1,9млн. гривень.  Заборгованість  підприємства по податках і по заробітної плати  становить  868 тис. гривень.  Попри все  підприємство на 90% готове до осінньо-зимового періоду.

 

 Адміністрація ТОВ " Олевське орендне підприємство теплових мереж"